Byens El Logo

En bevidst investering

Kombinationen af god økonomi og bæredygtighed tiltaler mange. Et solcelleanlæg er en bevidst investering i en bæredygtig fremtid. Du behøver ikke længere at bekymre dig om stigende el-priser eller ressourceknaphed. Solceller producerer elektricitet både når solen skinner kraftigt og når det er overskyet. Solcelleanlæg er en god investering i fremtiden som kan bidrage til at nedbringe dit årlige el-forbrug fra det offentlige el-net.

Kvalitet sikrer lang levetid

Kun den bedste kvalitet giver tilfredsstillende resultater. Dit solcelleanlæg skal holde i mange år fra idriftsættelse og producere stabilt. Derfor er det vigtigt at lægge vægt på kvalitet og pålidelighed. Vi forhandler udelukkende kvalitetsprodukter. Kvalitative solceller er robuste og har en forventet levetid på op til 25 år.

Personligt engagement

Grunden til at jeg forhandler solceller er at jeg er meget miljøbevidst, og følger med tiden, hvor jeg kan levere det som kunderne efterspørger, og selvfølgelig ikke går på kompromis med kvaliteten.

Jeg har i foråret 2012 opsat eget solcelleanlæg på 4 kW, med AVANCIS moduler og SMA invertere. Kunder er velkomne til at komme hjem og se anlægget. Fordelen ved at vælge mig som solcelle-leverandør, er at det er mig, som kunden har kontakt med hele forløbet igennem, fra rådgivning, opmåling og til færdigt anlæg.

Professionelle samarbejdspartnere

Jeg samarbejder med tømrefirmaet Stoffer Silkeborg ApS i forbindelse med montage.

Vi er salgspartnere for EWS og forhandler derigennem de mest anerkendte produkter.

Læs mere om fordelene ved produkterne herunder.

Solpaneler

Invertere

Montage

Kontakt mig på tlf 20861212 for en uforpligtigende snak om mulighederne.

EWS Salgspartner betyder

  • Høj produktkvalitet
  • Bedste forhold mellem pris og ydelse
  • Mange års erfaring og pålidelige garantier
  • Bæredygtige produktions- og recyclingmetoder

For at udnytte de gode indstrålingsværdier i hele landet er det vigtigt at satse på kvalitetskomponenter, der kombineres til effektive og højtydende systemer.

website: itfirmaet.dk